Clatite groase din cartofi, coapte in cuptor si foarte delicioase !
Ingrediente:
500 grame cartofi
1 legatura de ceapa verde/ 2 cepe uscate mici
sare, piper, nucsoara
ulei vegetal ( masline sau floarea soarelui )
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit si cand sunt suficienti de reci se dau pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, marunt si se adauga peste cartofi.Se amesteca cu 2-3 linguri ulei, se condimenteaza si apoi se formeaza turtite de marimea palmei.
Pregatim o tava cu hartie de copt pe care asezam turtitele (clatitele) si le lasam in cuptor pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
Excelente !
4 comentarii:
Mmmm, miam! Arata f bine si cred ca merge de minune cu o salata mare de legume!
Ina,
Merg si cu salata si cu crema ta de tofu, incearca-le !
Mersi si te pup.
vreau sa le incerc azi :P
salivez la ele de vreo 2 zile
Shell,
Abia astept sa-mi spui daca ti-au placut.
Trimiteți un comentariu