joi, noiembrie 4

Ne-a fost spus

“ De aceea va spun: sa nu ucideti niciodata si nici sa nu mâncati carnea vânatului nevinovat, ca sa nu deveniti sclavii Satanei. Pentru ca aceasta este calea suferintelor si a bolii care duce la moarte. Faceti totdeauna voia lui Dumnezeu, pentru ca îngerii lui sa va poata sluji si întari mereu pe calea vietii.
Ascultati, de aceea, cuvintele lui Dumnezeu:

" Iata, v-am dat sa va hraniti cu fiecare iarba care poarta samânta si care se afla pe fata pamântului si fiecare copac, în care se afla fructul datator de samânta; aceasta sa fie totdeauna carnea pentru voi. Si fiecarei fiare a pamântului si fiecarei pasari a aerului, si tuturor celor care se târasc pe pamânt, oriunde se afla suflarea vietii, le dau drept hrana fiecare fir de iarba verde, iar voua va dau laptele lor. Dar carnea si sângele care îi da viata sa nu le mâncati. Caci, cu siguranta, totdeauna le voi cere înapoi din puterea sângelui vostru; voi cere înapoi toate animalele ucise si sufletul tuturor oamenilor ucisi. Daca mâncati hrana vie, asta va va însufleti, dar daca omorâti hrana, atunci hrana moarta va va omorâ la rândul ei. Pentru ca viata vine numai din viata, iar din moarte vine numai moartea. Tot ce omoara hrana voastra, omoara si trupurile voastre. Si tot ce omoara trupurile voastre, omoara si sufletele voastre. Si trupurile voastre devin ceea ce este hrana voastra, asa cum sufletele voastre devin ceea ce sunt gândurile voastre. De aceea, este foarte bine sa nu mâncati nici un aliment pe care focul, frigul sau apa l-au distrus. Pentru ca totdeauna hrana arsa, înghetata sau putrezita va va arde, îngheta si putrezi corpurile voastre, într-un mod asemanator.

Nu fiti asemeni gospodarului prost care a însamântat în ogorul sau seminte coapte, înghetate si putrezite. Iar când toamna a venit, singur ogorul sau nu a dat deloc rod. Si mare a fost suferinta sa. Ci fiti asemenea gospodarului care a însamântat în ogorul sau samânta vie si al carui ogor a dat spice vii de grâu, întorcându-i de o suta de ori mai mult decât semintele pe care le însamântase. Pentru ca va spun cu adevarat, caci trebuie sa traiti numai din focul vietii si sa nu va pregatiti hrana prin intermediul focului mortii, care omoara complet hrana voastra, trupurile voastre si, de asemenea, sufletele si mintile voastre."

"Învatatorule, unde este focul vietii?", au întrebat unii dintre ei.
"În voi, în sângele vostru si în trupurile voastre". "
Si focul mortii?", au întrebat altii. "Este focul care arde în afara trupului vostru, care este mai fierbinte decât sângele vostru. Cu acest foc al mortii toti dintre voi va gatiti hrana în casele si în câmpiile voastre. Adevarat va spun, acesta este totdeauna focul care va distruge hrana si trupurile, tot asa cum focul rautatii si perversitatii va pângareste gândurile si va înraieste sufletele. Pentru ca trupul vostru este chiar ceea ce mâncati, iar sufletul vostru devine, pâna la urma, exact ceea ce gânditi. De aceea, este bine sa nu mâncati nimic din ceea ce un foc mai mare decât focul vietii a distrus acea hrana. De aceea, obisnuiti-va si mâncati toate fructele bune ale copacilor si toate ierburile hranitoare ale câmpului, si tot laptele animalelor care este bun de mâncat. Pentru ca toate acestea sunt hranite si coapte doar de focul vietii si toate sunt darul îngerilor Mamei noastre divine Natura. Sa nu mâncati nimic din tot ceea ce focul mortii da gust hranei, pentru ca acesta este lucrul lui Satana".

"Cum sa ne coacem pâinea de fiecare zi fara foc, Învatatorule?", au întrebat câtiva într-un glas, cu mare uimire.

"Lasati îngerii lui Dumnezeu sa va ajute sa va pregatiti pâinea. Umeziti-va grâul, pentru ca îngerul apei sa poata intra în el. Apoi, puneti-L la aer, pentru ca si îngerul aerului sa-L poata îmbratisa. Si lasati-L de dimineata pâna seara la soare, pentru ca îngerul luminii soarelui sa poata coborâ asupra lui. Si binecuvântarile celor trei îngeri vor face curând samânta ascunsa a vietii sa încolteasca în grâul vostru. Apoi, zdrobiti-va grauntele si faceti un aluat subtire, asa cum au facut stramosii vostri atunci când au plecat din Egipt, tara sclaviei. Puneti-le, apoi, la lumina soarelui, înca de la rasarit, si când soarele se afla la amiaza întoarceti-le pe cealalta parte, pentru ca si acolo sa fie îmbratisate de îngerul luminii soarelui, si lasati-le astfel pâna la apus, pentru ca asa cum îngerii apei, aerului si luminii soarelui hranesc si coc grâul în câmp, tot asa ei trebuie sa va pregateasca si pâinea voastra. Si acelasi soare care, cu focul vietii, a facut grâul sa creasca si sa se coaca, trebuie acum sa va coaca si pâinea, cu acelasi foc. Pentru ca numai focul soarelui da viata grâului, pâinii si chiar trupului. Si îngerii cei vii ai lui Dumnezeu cel viu servesc numai pe oamenii vii. Pentru ca Dumnezeu este Dumnezeul a tot ceea ce traieste si niciodata Dumnezeul a ceea ce este mort. Deci, mâncati întotdeauna de la masa lui Dumnezeu: fructele bune ale copacilor, grauntele comestibile si ierburile minunate ale câmpului, laptele animalelor si mierea albinelor. Tot ce este în afara de acestea vine de la Satana si va duce foarte repede pe calea pacatelor, a bolilor si catre o prematura moarte.
Doar hrana pe care o mâncati de pe masa îmbelsugata a lui Dumnezeu da putere, sanatate si tinerete trupului si sufletului vostru, si daca veti respecta aceste sfaturi, niciodata nu veti mai vedea boala.

Doar masa lui Dumnezeu l-a hranit pe Matusalem, din vechime, si daca veti trai cu totii asa cum a trait el, sa stiti ca întocmai precum el veti ajunge. Caci Dumnezeul celor vii este nesfârsit mai bogat decât toate bogatiile pamântului si masa Lui îmbelsugata este mai bogata decât cea mai bogata masa de ospat a oricarui om bogat de pe pamânt. De aceea, mâncati toata viata voastra la masa Mamei divine a Naturii si niciodata nu veti avea dorinte rele. Si, când mâncati la masa Ei, mâncati toate lucrurile exact asa cum au fost gasite pe masa Mamei divine a Naturii. Nu gatiti, nici nu amestecati toate lucrurile unul cu celalalt, pentru ca maruntaiele voastre sa nu devina asemenea unor mocirle aburinde. Pentru ca, adevarat va spun, aceasta este o spurcaciune în ochii Domnului.

Nu fiti ca servitorul cel lacom care, întotdeauna la masa stapânului sau, mânca chiar si portiile celorlalti si care devora el însusi totul, si le amesteca pe toate laolalta în lacomia lui. Si, vazând asta, stapânul sau s-a mâniat pe el si l-a alungat de la masa. Iar când toti si-au terminat masa, el a amestecat tot ce ramasese pe masa si l-a chemat pe servitorul cel lacom, spunându-i: "Ia si manânca toate acestea cu porcii, pentru ca locul tau este cu ei si nu la masa mea".

Luati seama si nu spurcati cu tot felul de spurcaciuni templul trupurilor voastre. Multumiti-va cu doua sau trei feluri de mâncare, pe care le veti gasi întotdeauna pe masa Mamei divine Natura. Si nu va doriti sa devorati toate alimentele pe care le vedeti în jurul vostru. Daca amestecati prea mult toate felurile de mâncaruri în trupul vostru, atunci pacea trupului vostru va înceta si razboiul fara de sfârsit se va dezlantui în voi si, destul de repede, trupul vostru va fi sters de pe fata pamântului, tot asa precum familiile si împaratiile dezbinate lucreaza spre distrugerea lor. Dumnezeul vostru este Dumnezeul dragostei si al pacii si El nu ajuta niciodata dezbinarea. De aceea, nu ridicati niciodata împotriva voastra mânia lui Dumnezeu, ca sa nu va alunge de la masa Lui si sa nu fiti obligati sa mergeti la masa Satanei, unde focul pacatelor si al mortii va va distruge trupul, sufletul si mintea. Si când mâncati, aveti totdeauna grija ca niciodata sa nu mâncati pâna va saturati pe deplin. Fugiti de ispitele Satanei si ascultati de vocea îngerilor lui Dumnezeu. Pentru ca Satana si puterea lui va ispitesc sa mâncati des, tot mai mult si mai mult. Urmariti sa traiti prin energiile spiritului si rezistati cu fermitate dorintelor rele ale trupului. Postul vostru numai cu apa este întotdeauna placut în ochii îngerilor lui Dumnezeu.
Luati seama cât de mult ati mâncat atunci când sunteti satui si urmariti sa mâncati întotdeauna mai putin cu o treime. Faceti ca greutatea mâncarii voastre zilnice, atunci când nu sunteti nevolnici (slabi) sa nu fie mai putin decât o mâna [n.n. veche masura a greutatii = 700g], dar aveti grija sa nu fie mai mult de doua mâini. Atunci îngerii lui Dumnezeu va vor sluji întotdeauna si niciodata nu veti cadea în sclavia Satanei si a bolilor lui, care uneori va fac sa fiti grasi. Nu tulburati munca îngerilor în trupul vostru mâncând des. Pentru ca adevarat va spun, cel care manânca mai mult decât de doua ori pe zi face în el munca Satanei. Si îngerii lui Dumnezeu îi parasesc trupul si în curând Satana îl va lua în stapânire. Mâncati numai când soarele iese la amiaza si a doua oara, iarasi, când soarele este la apus. Respectând acest îndemn nu veti vedea niciodata boala, pentru ca asta este placut în ochii Domnului. Si daca doriti ca îngerii lui Dumnezeu sa se bucure în trupul vostru si ca Satana sa va ocoleasca, atunci nu va asezati decât o data pe zi la masa lui Dumnezeu. Iar atunci, zilele voastre vor fi lungi si fericite pe acest pamânt. Mâncati întotdeauna atunci când masa lui Dumnezeu este servita înaintea voastra si mâncati întotdeauna din ceea ce se gaseste pe masa lui Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu stie bine de ce are nevoie trupul vostru si când are mai mare nevoie.

De la începutul lunii Jiar mâncati orz; din luna Sivan mâncati grâu, cel mai desavârsit dintre toate ierburile purtatoare de seminte. Si faceti ca pâinea voastra de fiecare zi sa fie facuta din grâu, pentru ca Domnul sa poata avea grija de trupurile voastre. Începând din luna Tammuz, mâncati struguri pentru ca trupul vostru sa poata slabi, daca este prea gras si de asemeni pentru ca Satana sa poata pleca din el. În luna Elul adunati strugurii pentru ca sucul lor sa va poata servi ca bautura. În luna Marchesvan, strângeti strugurii dulci, îndulciti si uscati de îngerul luminii soarelui, ca sa va poata creste trupurile, pentru ca îngerii Domnului sa locuiasca în ele. Mâncati smochine pline de suc în lunile Ab si Shebat si ceea ce ramâne lasati-le îngerului luminii soarelui sa le pastreze pentru voi. Mâncati-le cu carnea migdalelor în toate lunile în care copacii nu au fructe. Si ierburile minunate (comestibile) care vin dupa ploaie mâncati-le în luna Thebet, pentru ca sângele vostru sa poata fi curatat de toate pacatele voastre. Si în aceeasi luna începeti sa beti si laptele animalelor voastre, caci pentru aceasta a dat Domnul ierburile câmpului tuturor animalelor care dau lapte, pentru ca ele sa-L poata hrani pe om cu laptele lor. Fericiti sunt aceia care manânca numai la masa lui Dumnezeu si ocolesc toate spurcaciunile Satanei. Nu mâncati hrana necurata adusa din tari îndepartate, ci mâncati întotdeauna ceea ce creste si s-a copt în copacii vostri. Pentru ca Dumnezeu stie bine ce este trebuincios pentru voi sa mâncati si unde si când sa o faceti. Si el da de mâncare tuturor popoarelor din toate împaratiile, ceea ce este mai bun pentru fiecare.

Nu mâncati asa cum manânca pagânii care se îndoapa în graba, spurcându-si trupurile cu tot felul de spurcaciuni. Lasati puterea îngerilor lui Dumnezeu inte în voi odata cu mâncarea vie pe care Domnul v-o da de la masa Sa împarateasca. Când mâncati, aveti deasupra voastra pe îngerul aerului si dedesubtul vostru pe îngerul apei. Respirati adânc si rar la toate mesele voastre, pentru ca îngerul aerului sa va poata binecuvânta mesele. Mestecati bine mâncarea cu dintii, ca sa devina apa si ca îngerul apei sa o prefaca în sânge în corpul vostru. Si mâncati încet, ca si cum ar fi o rugaciune pe care o faceti Domnului. Puterea lui Dumnezeu intra în voi, daca mâncati în acest fel la masa. Însa Satana preface într-o mocirla aburinda trupul celui peste care îngerii aerului si apei nu coboara în timpul mesei. Si Domnul nu-L mai îngaduie la masa Sa. Pentru ca masa Domnului este un altar si cel care manânca la masa Domnului este într-un templu.
Adevarat va spun, trupul Fiilor divini ai Omului este prefacut într-un templu si maruntaiele lor într-un altar, daca ei asculta de poruncile lui Dumnezeu.

Si carnea animalelor ucise cu care se va hrani si va ajunge în corpul sau va deveni pâna la urma propriul sau mormânt, pentru ca cel care omoara, pâna la urma se omoara pe sine si cine manânca carnea animalelor ucise, de fapt manânca din trupul mortii. În sângele sau, fiecare picatura din sângele lor se preface în otrava; în rasuflarea sa, rasuflarea lor se preface în sudoare; în carnea sa, carnea lor se preface în bube; în oasele sale, oasele lor se prefac în piatra; în maruntaiele lui, maruntaiele lor se prefac în putreziciune; în ochii lui, ochii lor se prefac în solzi, în urechile lui, urechile lor se prefac în scurgeri de ceara. Si moartea lor va deveni pâna la urma boala, suferinta si moartea lui.

Evitati tot ceea ce este prea fierbinte sau prea rece, pentru ca este voia Mamei voastre divine a Naturii, ca nici fierbinteala si nici frigul sa nu va faca rau trupului. Si nu va lasati trupurile sa devina nici mai fierbinti, nici mai reci decât asa cum le încalzesc sau le racesc îngerii lui Dumnezeu. Si daca ascultati de poruncile Mamei divine, atunci, ori de câte ori trupul vostru devine prea fierbinte, Ea va trimite pe îngerul frigului la voi si, ori de câte ori trupul devine prea rece, Ea va trimite îngerul caldurii sa va încalzeasca din nou… “

5 comentarii:

L spunea...

Foarte frumos! Unde ai gasit textul?
Imi merge bine veganismul. Normal ca in Cluj am mai mancat si branza si oua prin prajituri dar am revenit la normal. Nu stiu daca pot manca numai "raw" pentru ca imi plac prea mult supele deocamdata. Dar incerc...

Vegan Girl spunea...

Intr-adevar,pentru cine intelege...

Textul reprezinta o mica parte a unui fragment din "Evanghelia pacii a lui IIsus Hristos" cu subtitlul - Evanghelia pacii lui Ioan -care a notat cu mare exactitate invataturile personale secrete ale divinului sau Maestru.

Manuscrisele integrale sunt in aramaica,tinute secrete la Vatican si Biblioteca Regala a Habsburgilor (Austria).

Datoram existenta si perpetuarea acestor doua versiuni preotilor nestorieni care, sub presiunea avansarii hoardelor lui Gingis-Han, au fost fortati sa fuga din Est spre Vest, ducând cu ei toate scripturile vechi si toate icoanele. Vechile texte aramaice dateaza din primul secol dupa Cristos, în timp ce versiunea în slavona veche este o traducere literala a primelor. Arheologia nu a fost în stare pâna în prezent sa reconstituie exact cum au calatorit textele din Palestina spre interiorul Asiei, pentru a ajunge în cele din urma în mâinile preotilor nestorieni.

Asta ca sa stii de unde provine textul. Bineinteles ca exista o carte, insa nu pe piata. Eu am intrat in posesia ei datorita unei discutii purtate cu cineva, dar nu-mi apartine.Cert e ca ne-au fost scoase multe adevaruri din Biblie si unele au fost modificate.
Omenirea nu trebuia sa afle ce s-a intamplat in perioada adolescentei lui Isus si nu doar atat, dar se pare ca adevarul incepe sa iasa la lumina.

Sunt multe de spus, ideea era ca au reusit sa-si faca de cap indobitocindu-ne si ascunzandu-ne toate practicile ezoterice care ne-ar fi ajutat in evolutie.

Iar faptul ca nu mananci numai raw...nu mi se pare o tragedie. Sa recunoastem totusi ca majoritatea veganilor nu sunt 100 % raw. Iti pot da exemple, insa nu aici pe blog.

Eu mananc si cu foc, si fara foc !

L spunea...

Ce bine era daca lasau textul in Biblie, era mult mai bine. Ajungea informatia si la majoritatea oamenilor. Foarte frumos!

Autoeducare spunea...

Foarte frumos, foarte util, multumim!

dorinte verzi spunea...

Superb, inteligent ales . Genial. L-am copiat si eu sa-l dau mai departe, cine stie, poate ca va deschide ochii si altor persoane.

Trimiteți un comentariu